3kala - Τα πάντα για το νομό Τρικάλων

Ταξιδιωτικό και ενημερωτικό Portal για το νομό Τρικάλων και όχι μόνο.

Διάφορα

Τι προσφέρουν οι ασφάλειες υγείας και ποια να διαλέξω

τι ασφαλεια υγειας να επιλεξω και τι προσφερουν

Τι προσφέρουν οι ασφάλειες υγείας και ποια να διαλέξω

Οι ασφάλειες υγείας απευθύνονται σε όλο τον κόσμο που θέλει να εξασφαλίσει την προσωπική αλλά και οικογενειακή του ασφάλιση.

Από τον άνεργο που λόγω συγκυριών βρέθηκε χωρίς εργασία, μέχρι τον επιχειρηματία που δεν τον εξασφαλίζει το δημόσιο σύστημα υγείας.

Όλα τα προγράμματα υγείας είναι προσαρμόσιμα και ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών, ανάλογα την αντίστοιχη ζήτηση.

Όμως ποια ασφάλεια υγείας να διαλέξετε; Τι προσφέρει κάθε εταιρεία που κάνει το πρόγραμμά της να διαφοροποιείται; Να επιλέξετε μια κάρτα υγείας ή ένα πλήρες ασφαλιστικό πρόγραμμα μαζί με συνταξιοδοτικό;

Πάμε να μελετήσουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και να σας δώσουμε όσο το δυνατόν πιο αναλυτικές και πλήρης οδηγίες.

 

Κάρτα υγείας – Τι είναι και γιατί να την επιλέξετε

Οι κάρτες υγείας είναι στην ουσία «μικρά ασφαλιστικά προγράμματα» που σας καλύπτουν σε ορισμένες περιπτώσεις όπως προληπτικές εξετάσεις, διαγνωστικές, κ.ο.κ.

Επίσης, συνήθως προσφέρουν έκπτωση για νοσήλεια σε ιδιωτική κλινική ενώ αρκετές έχουν και δωρεάν απεριόριστη πρόσβαση στα έκτακτα ιατρεία των ιδιωτικών νοσοκομείων που υπάρχει σύμβαση.

Η κάρτα υγείας NNdirect για παράδειγμα προσφέρει δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις έως και 1.500€ το χρόνο με τη χρήση παραπεμπτικού από ιατρό.

Επίσης σας προσφέρει απεριόριστες εξετάσεις σε ιατρούς με κόστος μόλις 15€ ανά επίσκεψη (κανονικό κόστος 60-70€)

Τέλος, η εταιρεία προσφέρει δωρεάν προληπτικό ετήσιο check up, προγεννητικό έλεγχο καθώς και κάλυψη για ενδοσκοπήσεις.

Όπως καταλαβαίνετε, οι κάρτες υγείας καλύπτουν συνήθως μικρά διαγνωστικά περιστατικά ή προληπτικές εξετάσεις.

Δε θα σας καλύψουν για κάποιο βαρύ περιστατικό το οποίο θα απαιτηθεί νοσηλεία, ακριβές αγωγές, ιατροί ή αποκατάσταση.

Αν αναζητάτε μια τέτοια κάλυψη, τότε θα πρέπει να βρείτε κάποιο πλήρες πακέτο ασφάλισης, με κόστος αρκετά μεγαλύτερο απ ’ότι οι κάρτες υγείας που σας αναφέραμε εδώ.

Τα ασφαλιστικά προγράμματα ξεκινάνε από περίπου 600-700€ το χρόνο, για έναν νέο ετών 30 χωρίς κάποια προηγούμενη πάθηση.

 

Interasco ασφάλεια υγείας

Η ασφάλιση υγείας της Interasco είναι μια «υβριδική» προσφορά καθώς συνδυάζει τις αρετές των καρτών υγείας μαζί με κάποια πλεονεκτήματα από τα προγράμματα υγείας.

Κατ’αρχήν το κόστος είναι πολύ χαμηλό για να είναι προσιτό για όλους τους ανθρώπους να μπορούν να έχουν μια εξτρά, ιδιωτική ασφάλιση και προστασία. Με κόστος από μόλις 6,50€ για ένα άτομο, το οποίο πέφτει αρκετά αν ασφαλίσετε όλη την οικογένειά σας, μπορείτε να έχετε διαγνωστικές εξετάσεις, check up, καθώς και πρόσβαση στις μεγαλύτερες κλινικές της χώρας δωρεάν η με ελάχιστο κόστος!

Η ασφάλεια υγείας Interasco σας δίνει άμεση πρόσβαση σε 10 ιδιωτικές κλινικές, τόσο για εσάς αλλά και για τα παιδιά σας καθώς έχει συνάψει συνεργασία με το ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ όσο και με την κλινική ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΙΔΩΝ.

Η εταιρεία διαφημίζει το πρόγραμμά της ως την καλύτερη λύση για όλους – από ανέργους που επιζητούν νοσοκομειακή κάλυψη μέχρι οικογένειες που θέλουν να είναι εξασφαλισμένοι σε περίπτωση που χρειαστούν οποιαδήποτε ιατρική περίθαλψη.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της, προσφέρει σε όλους της τους ασφαλισμένους δωρεάν επισκέψεις σε ιατρούς στα μεγαλύτερα νοσοκομεία τόσο για προγραμματισμένα όσο και για έκτακτα περιστατικά, διαγνωστικές εξετάσεις στα επείγοντα των ιδιωτικών κλινικών που συνεργάζεται, απεριόριστες εξετάσεις με χρήση ΕΟΠΥΥ καθώς και διαγνωστικές εξετάσεις με κόστος μόλις 15% συμμετοχής!

Τέλος, όπως όλες οι εταιρείες, προσφέρει δωρεάν ετήσιο check up.

Το ποια ασφάλιση υγείας θα επιλέξετε, είναι μια καθαρά προσωπική επιλογή. Κάθε εταιρεία έχει κάποια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στα πακέτα που προσφέρει. Δύσκολα θα βρείτε μια εταιρεία να παρέχει όλο το υγειονομικό πακέτο και να σας καλύπτει 100% στις ανάγκες που έχετε.

Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με κάποιο εξατομικευμένο πρόγραμμα υγείας, που μπορεί να φτιαχτεί αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες από κάποια ασφαλιστική εταιρεία.

Ζητήστε προσφορές από τις εταιρείες και αναλύστε τις ανάγκες και τις καλύψεις που θέλετε να έχετε. Μελετήστε πολύ καλά το ασφαλιστήριο συμβόλαιο καθώς αρκετές φορές τα ψιλά γράμματα σας βγάζουν εκτός ασφάλισης σε μια έκτακτη περίπτωση.

Υπάρχουν αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα και καλό θα ήταν να έχετε μια ασφάλεια ή κάρτα υγείας καθώς σε μια δύσκολη στιγμή θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα, σε συνδυασμό με τη δημόσια ασφάλιση ή ακόμα και ανεξάρτητα.

Leave a Reply

Theme by Anders Norén